Logistiek

Logistiek

Dankzij een uitgekiende en professionele aanpak van onze logistiek, bezorgen wij op een vooraf besproken plaats en tijdstip door heel Nederland en België. Door de inzet van ons optimale voorraadsysteem en een breed wagenpark garanderen wij een zeer hoge servicegraad en kunnen wij je bestelling op iedere locatie leveren.

 

Heb je een bestelling gedaan tijdens onze openingstijden, dan gaan we daar dezelfde dag nog mee aan de slag. Plaats je een bestelling buiten de openingstijden, dan nemen we de bestelling de eerstvolgende werkdag in behandeling.

 

Levertijden

De levertijd hangt af van het artikel en de eventuele bewerking van de producten uit de bestelling. De exacte levertijd van de bestelling vind je in de definitieve orderbevestiging. Mochten zich wijzigingen voordoen m.b.t. de levertijd van een artikel, dan zullen we je daar op tijd over informeren. Voor vragen of toelichting kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dat kan per email, Info@email-adres-van-domein of telefonisch 0174-725 230.

Bezorgen met de globale indeling levertijden:

  • Steigerhoutplanken bezorgd in Nederland gemiddeld tussen de 2 en 5 werkdagen
  • Steigerhoutplanken bezorgd in België gemiddeld tussen de 3 en 6 werkdagen
  • Naaldhout bezorgd in Nederland tussen de 2 en 4 werkdagen
  • Steigerbuizen en koppelingen bezorgd in Nederland of België tussen de 2 en 3 werkdagen
  • Kussens op maat bezorgd in Nederland gemiddeld rond de 10 werkdagen (afhankelijk van de samenstelling van de bestelling)
  • Meubels/flatpacks bezorgd in Nederland gemiddeld rond de 10 werkdagen