Wat maak jij van steigerhout?

Iedere dag zien wij weer nieuwe foto's binnenkomen van onze tevreden klanten, hieruit halen wij heel veel inspiratie! Deze inspiratie delen wij graag met jullie via dit blog. Heb jij ook een gaaf eindresultaat van ons steigerhout? Stuur ons dan je foto in via de mail :)

1. Keuken & Steigerhout, we ❤ it!

keuken steigerhout

Hoe stoer is deze keuken? Super robuuste look krijgt de keuken, door de steigerhouten keukenkastjes. De leren handgreepjes maken het natuurlijk helemaal af! Deze handige klusser heeft gekozen voor gebruikt steigerhout.

2. Vakkenkast met meer dan genoeg opbergruimte

kast steigerhout

Deze vakkenkast is gemaakt van nieuw steigerhout en zal je steeds meer gaan zien in het interieur. De tijd dat je dit hout alleen buiten in een lounge set zag is voorbij! En zo makkelijk te maken ook.. slechts een aantal planken en wat latjes nodig, allemaal te verkrijgen in onze shop uiteraard, even bevestigen en je bent klaar! Decoreer de kast met een bontje, wat leuke vazen, windlichten, kistjes, pronkstukken en je hebt een super hippe en stoere kast. Hoe leuk zullen jouw spullen hierin staan die je hebt verzameld tijdens die mooie reizen?

3. Stoere wandplank voor op de commode, weer eens wat anders!

wandplank commode

Yes please! Dit is een prachtig eindresultaat van onze klant, wij vinden het geweldig! Dit wandbord geeft een extra stoer karakter aan de babykamer. Gaaf voor een jongenskamer maar ook zeker voor een meisjeskamer. Gemaakt van verouderd steigerhout.

4. Buitenkeuken uit je dromen :)

buitenkeuken steigerhout

Tegen deze buitenkeuken gemaakt van nieuw steigerhout zegt niemand nee, toch? Wat moeten wij hier nu nog meer over zeggen..

5. Verrijdbaar kledingrek, voor je kleding en schoenen!

Steigerpijp en Steigerhout

Al deze materialen zijn te bestellen via onze andere shop www.steigerpijp.nl. De combi van steigerbuizen en steigerhout is natuurlijk top en geeft een industriële touch aan je interieur. De schoenenbak is gemaakt van gebruikt steigerhout.