Die saaie witte standaard trapleuningen zijn inmiddels wel een beetje gedaan. Niet alleen van je trap kun je een echte eycatcher maken zoals je regelmatig ziet in woonprogramma's op tv. Ook jouw trapleuning kun je eruit laten springen!

Voor een stoere en strakke look kun je hiervoor oze zwarte steigerbuizen gebruiken in combnatie met de zwarte buiskoppelingen. Wat heb je nodig om boevenstaand resultaat te behalen? Wij zijn even uitgegaan van een buismaat van 42,4mm.

  1. Zwarte steigerbuizen, in de gewenste buisdiamater. Wij adviseren buismaat 42,4mm of 48,3mm.
  2. Zwarte leuningdragers, je gebruikt er 2 per buis voor het mooiste resultaat. Je kunt natuurlijk zelf kiezen op welk punt je ze van de buis vast zet, meer naar het einde.. of iets meer naar het midden.
  3. Kunststof Afdekdoppen, je gebruikt deze om de buizen mee 'af te doppen' en zo de buis dus dicht te maken aan de uiteinden.
  4. Schroeven en pluggen voor bevestiging in de muur, houd er hierbij rekening mee of je de leuning bevestigt in een holle of volle muur. Je gebruikt 2 schroeven per leuningdrager.

Et voila! Jouw super trendy trapleuningen zijn klaar om bevestigt te worden aan de muur.

Ben jij aan de hand van dit artikel ook aan de slag gegaan? Share dan het eindresultaat met ons door de foto of foto's te mailen naar info@steigerpijp.nl. Wij delen de foto's graag op Facebook en Instagram, ben je op deze kanal ook actief? Laat ons jouw gebruikersnaam weten en met toestemming taggen we jou in het bericht!