In onze vorige post heb je kunnen zien en lezen over de balkon metamorfose bij Fatima Moreira De Melo. Hierin hebben wij laten zien hoe je zelf de balkonbar kunt maken die je ook in deze aflevering van Eigen Huis & Tuin hebt kunnen zien. In deze blogpost willen wij graag het eindresultaat laten zien en wat inspiratie geven aan iedereen met een balkon die ook wel een beetje vrolijkheid en sfeer kan gebruiken.

de balkonbar bij EHET

Op dit balkon van Fatima is er gekozen voor een vloer van kunstgras. Dit geeft gelijk al veel meer sfeer aan het balkon.

Voor..

.. en na!

Het steigerhout dat gebruikt is in de balkonbar komt tevens weer terug in het steigerhout bankje. Een paar kussens en een vachtje erbij en het is helemaal af!

Wil jij nu zelf ook je balkon of je tuin aanpakken? Begin eens met een leuke zitplek te creëren en je hebt al snel een hele andere tuin. In ons assortiment zijn diverse soorten steigerhout te vinden. Bij een bouwmarkt steigerhout kopen is natuurlijk ook een idee, echter kan het dan heel goed zijn dat het hout bij ons vandaan komt! Bij ons ben je altijd aan het voordelige adres voor goede kwaliteit steigerhouten planken.

Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! info@steigerhout.nl of telefonisch: +31174725231