Je kent het vast wel, je hebt vrienden over de vloer gehad en jullie hebben de hele avond gezellig aan jullie nieuwe steigerhouten eettafel gezeten. De flessen wijn zijn hard gegaan en wanneer de vrienden weg zijn ruim je alles op en haal je nog even een doek over de tafel om die wijnvlekken te verwijderen. Helaas zijn die wijnvlekken inmiddels al vereeuwigd in je tafelblad en die natte doek heeft dus geen zin meer. Wat zonde!!

Wijn vlek in hout

Impregneren van het hout is erg belangrijk

Er zijn genoeg redenen en situaties te bedenken waarin het voor kan komen dat er vloeistoffen of voedsel of je tafelblad terecht komen en je deze vlekken niet meer verwijderd krijgt uit het blad. Om al die verschillende redenen hebben wij een drietal top producten toegevoegd aan ons assortiment zodat je nooit meer last hebt van intrekkende vlekken! Hieronder laat ik je een filmpje zien van hoe het product PF Care 102 en PF CLEAN 101 werkt en welk resultaat je dit oplevert! Onder het filmpje geef ik je meer uitleg over onze producten.

Wat doen deze 2 impregneer producten?

Hieronder zal ik een beschrijving geven van de twee impregneer producten die wij aanbieden in onze Webshop.

  • PF CARE102 Langwerkende Hout Protectie = een innovatieve langwerkende bescherming voor uw hout. Dit product maakt het hout slim water- en olie afstotend, heeft een Uv-filter waardoor het hout minder snel vergrijsd én bevat ook nog anti-algen en anti-schimmel bestanddelen. De bescherming is blank en geeft dus geen kleur aan het hout, tevens blijft het 100% ademend, waardoor het hout zijn natuurlijke uitstraling behoudt.
  • PF CARE 103 Langwerkende Hout en Steen Protectie = hetzelfde product als de PF CARE 102 maar dan geschikt voor zowel hout als steen. Het voordeel van het impregneren van steen is dat steen niet meer glad wordt wanneer het regent, doordat het anti-algen bestanddelen bevat, hetzelfde geldt voor het hout, denk bijvoorbeeld aan houten vlonderdelen, deze kunnen nogal glibberig worden na een regenbui! Dit is verleden tijd wanneer je de vlonder impregneert met dit middel.

Naast de twee impregneermiddelen bieden wij ook een hout reiniger aan.

  • PF CLEAN 101 Effectieve Hout Reiniger = een top product die duurzaam en zeer effectief groene aanslag, schimmels en vuil verwijdert van onbehandeld hout. Breng dit product aan op onbehandeld hout zodat het hout weer helemaal schoon is en impregneer vervolgens het hout met één van de bovenstaande impregneermiddelen. Je meubels zijn weer als nieuw!

(klik op het product voor meer info of om direct te bestellen)

Geimpregneerd hout en oud houtDroppels op geïmpregneerd hout