Zwarte buizen kun je niet meer wegdenken uit ons assortiment. Het is een onwijs populair product, omdat je er op een hele simpele manier de leukste meubels van kunt maken. Onze zwarte steigerbuizen zijn eigenlijk gewoon precies dezelfde buizen als ons gegalvaniseerde buizen, maar zijn ook nog eens gepoedercoat in een mat zwarte kleur. Laten wij nu ook nog eens de enige aanbieder van zwarte buizen zijn die de buizen levert tot een maximale lengte van 600cm!

Kledingrek zwarte steigerbuizen

Wat is Poedercoaten?

Poedercoaten is het kleuren van metalen met verf in een poedervorm. Er is voor deze manier van verf aanbrengen geen water of oplosmiddel nodig, de poeder wordt met lucht gemengd en wordt elektrostatisch aangebracht op onze buizen. Wellicht een wat technisch verhaal, maar deze manier van kleuren zorgt er eigenlijk dus voor dat er geen lelijke 'druipers' ontstaan op onze buizen, win! Daarnaast zijn er ook nog eens geen chemische stoffen nodig om deze verf te laten hechten aan de buizen.

Omdat onze spuiterij wél buizen van 6 meter lengte kan kleuren, kunnen wij hierdoor dus ook zwarte buizen aanbieden tot wel 6 meter lengte! Doordat wij zelf kunnen toezien op de kwaliteit, kunnen wij er voor zorgen dat onze klanten altijd tevreden kunnen zijn over het bestelde product.

Inspiratie

Ben jij op zoek naar wat inspiratie? Ik geef je hieronder wat voorbeelden van wat je kunt maken met onze zwarte buizen en buiskoppelingen. Heb je vragen over een zelf bedachte constructie? Laat het ons dan weten via de telefoon of via de mail met een tekening erbij, wij denken graag met je mee.

1. Wandladder van steigerbuizen

Zo simpel, maar oh zo leuk! Je hebt hiervoor slechts een aantal materialen nodig om toch een te gek industrieel en uniek ontwerp in jouw huis te hebben. Gebruik dit rek in de woonkamer voor kleden, of in de slaapkamer als kledingrek (weg met die wel zo bekende stoel, gebruik een ladder!), in de kinderkamer zal de ladder ook niet mis staan maar kijk dan wel goed uit of jouw muren het aankunnen als er een kleine aan gaat hangen (en natuurlijk een zachte ondergrond onder de wandladder). Wat heb je nodig voor een wandladder in maat 26,9mm? Je hebt hiervoor nodig4x ronde voetplaat6x kort t-stuk4x kniestuk4x zwarte buizen welke je aan de wand bevestigt door middel van de ronde voetplaten (ieder gewenste lengte), 2x zwarte buizen voor in de hoogte (ieder gewenste lengte), 3x zwarte buizen als tussenstukken voor de ladder treden (ieder gewenste lengte). Je kunt uiteraard zelf kiezen in welke van de 4 beschikbare buisdiameters je de materialen wilt bestellen. TIP: wij adviseren om buismaat 26,9mm of 33,7mm te kiezen, omdat je kledinghangers niet over de dikkere buismaten passen, mocht je er kledinghangers aan willen gaan hangen uiteraard :)

Bron: Design, Dining and Diapers.

2. Industriële wasmand

Weer eens wat anders dan die saaie standaard wasmanden die je in iedere badkamer of in ieder washok wel terug vindt. Staan bij jou de wasmanden in het zicht en vind jij die dingen ook zo'n doorn in het oog? Dan is dit wellicht een ideale oplossing voor jou als je houdt van een industriële stijl in huis. Hang er 2 (of meer) waszakken in en voilà je hebt een unieke wasmand die helemaal bij jouw woonstijl past!

3. Tv-meubel met zwarte buizen en steigerhout

De combinatie van steigerbuizen en steigerhout wordt al veel gemaakt en past perfect in de industriële woonstijl welke nu helemaal trending is. Daarom hebben wij ook beide producten in onze shop en wij zagen het hout zelfs GRATIS op maat! Hoe mooi is dat? Wat heb je hiervoor nodig? Je hebt hiervoor nodig: 16x ronde voetplaat8x zwarte buizen (ieder gewenste lengte), 6x steigerhout (ieder gewenste kleur), kies zelf welke buisdiameter jij hiervoor wilt gebruiken. TIP: hoe groter het meubel, he groter de buismaat, zo vallen de buizen niet weg in het tv-meubel van steigerhout.

tv-meubel steigerhout en steigerbuizen

Volg ons op Facebook voor wekelijkse inspiratie en leuke winacties: https://www.facebook.com/steigerpijp/