Als ik uit het raam naar buiten kijk terwijl ik dit aan het typen ben, is het weer buiten absoluut niet iets om vrolijk van te worden. Ik droom alvast weg bij foto's van de mooiste zomer tuinen waarin het zonnetje schijnt en je de meest prachtige bloemen ziet. Mag ik jullie even meenemen hierin? Ik laat je graag wat mooie inspiratie foto's zien én geef je graag alvast wat tips voor die ultieme relax tuin!

ligbed nieuw steigerhout tuin zomer achtertuin

Neem dit prachtige ligbed! Ik zie mijzelf hier al helemaal op liggen, het enige wat ik nog mis is een heerlijk dik kussen voor ultieme ontspanning. Via onze website www.voordeelkussens.nl kun je de mooiste kussens bestellen die wel tegen een stootje en een regendrup kunnen. Kies je stof, de stevigheid van het kussen, het model helemaal op maat en mocht je iets willen bestellen wat niet helemaal lukt via de website? dan kunnen mijn collega's van voordeelkussens jou hierbij helpen door een op maat gemaakte offerte op te stellen. Het enige wat je daar voor hoeft te doen is even bellen, of een mailtje sturen waarin jij beschrijft wat je wensen zijn. Check hier de contactgegevens van Voordeelkussens.

showroom voordeelkussens.nl / steigerhout.nl te hoek van holland

Showroom Voordeelkussens.nl / Steigerhout.nl te Hoek van Holland

ligbed gebruikt steigerhout tuin

Dit ligbed is gemaakt van gebruikt steigerhout, ook weer een plaatje en heel gemakkelijk zelf te maken! De planken zijn te bestellen in onze Webshop en ga vervolgens zelf aan de slag, zodat jij straks trots kunt loungen op jouw zelfgemaakte ligbed, heerlijk toch? Ook voor bijpassende kussens kun je contact opnemen met onze collega's van www.voordeelkussens.nl.

steigerhout bankje tuinbank steigerhout

Zie jij jezelf ook al zitten op dit leuke steigerhout bankje? Ik wel hoor! Gemaakt van gebruikt steigerhout, maar natuurlijk van ieder type steigerhout in onze shop te maken. Kun jij al uitvogelen hoe je dit bankje zelf kunt maken? Bestel dan direct de benodigdheden in onze shop en ga aan de slag.

Denk je ook nog even aan het impregneren van de meubels? Wij hebben hiervoor een middel uit de lijn van Pro Fluid en is de nummer 1 op het gebied van impregneermiddel voor zachthout. Bestel hier.

PF Care 102