Ook handig

Ook handig

Ook handig materialen

Steigerhoutbeits

In ons assortiment hebben wij diverse kleuren steigerhoutbeits, geschikt voor alle overige types zachthout. Deze kleuren komen exact overeen met de diverse types steigerhout die wij in deze kleuren aanbieden. Het is dus altijd handig om een blik erbij te bestellen voor eventueel gezaagde kanten.

Onderhoud

Voor onderhoud bieden wij bieden de lijn van Pro Fluid aan (PF). Deze producten zijn dé nummer 1 op het gebied van houtreiniging en houtimpregnatie en adviseren wij altijd te gebruiken bij de verwerken van steigerhout voor een verlenging van de levensduur.
Van firma De Parel bieden wij aan de houtbeschermingsmiddelen zoals zachthoutolie en woodprotector in een spuitbus. Wel zo makkelijk te gebruiken.

Schroeven

In ons assortiment schroeven hebben wij diverse schroeven geschikt voor bevestiging in zachthout. Wij bieden ook kramplaten en bandstalen aan die gebruikt worden in de bouw tegen het scheuren van de planken wanneer er over gelopen wordt in de steigers. Deze producten geven de authentieke uitstraling aan de steigerdelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.