Voor zakelijke klanten

 

Hart voor de zaak


Ook voor onze zakelijke klanten willen wij het bestelproces zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij voor de zakelijke klant een aantal voordelen aan. Uiteraard kan er via de website een bestelling geplaatst worden, maar voor zakelijke klanten maken wij het ook mogelijk om offertes op maat aan te vragen en om op rekening te kopen. Lees hieronder alle extra opties die wij beschikbaar hebben gesteld voor zakelijke klanten.

 

Voorwaarden zakelijke klanten

Wij snappen dat zakelijke klanten op rekening willen bestellen, maar uiteraard willen wij er wel voor zorgen dat alles goed verloopt. Met deze reden komen alleen bedrijven hiervoor in aanmerking die minimaal 1 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Voldoe jij niet aan deze voorwaarde, maar is de bestelwaarde hoger dan € 1000,- exclusief BTW? Dan maken wij uiteraard graag een offerte op maat voor jou.Jouw eigen accountmanager

Heel makkelijk! Bij ons krijg jij als zakelijke klant een eigen accountmanager toegewezen, die volledig op de hoogte is van jouw zakelijke situatie en jou dus de beste service kan bieden.

 
Supersnelle service

Wij houden niet van wachten, wie wel? Bij ons hoef je dus ook nooit lang te wachten als je ons belt. Op jouw aanvraag ontvang je dezelfde dag nog reactie (indien binnen kantooruren aangevraagd).


Kortingsmogelijkheden

Korting is altijd goed! Wij maken graag een passende offerte op maat. Jouw accountmanager geeft productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en wensen. Hoe meer je bestelt, hoe lager de prijs wordt!


Bestellen op rekening

Zoals hierboven vermeld heb je als zakelijke klant de mogelijkheid om achteraf te betalen. Voldoet jouw bedrijf aan de genoemde voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kun je bij ons bestellen op rekening. Dit kan door te bellen of mailen naar de accountmanager.

 


Neem direct contact op met jouw accountmanager voor een kennismaking

Je kan ons bellen op nummer  +31 (0) 174 725 231  of emailen naar verkoop@email-adres-van-domein. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:00 uur